Feestje vieren?

feestzaal feestlocatie haghorst feestje groepen groep borrel bbq diners partycentrum

 

feestje feestlocatie partycentrum betaalbaar feesten borrel vergaderingen bbq groepsaccomodatie

 

feestlocatie partycentrum modern feestje borrel groepen diner lunch accomodatie

 

feestlocatie prive terras buiten feestvieren bbq patycentrum haghorst hilvarenbeek

 

 

 


 

In onze feestlocatie is het mogelijk om tot ongeveer 220 mensen te herbergen, afhankelijk van het soort feest. De feestkamer, tuinkamer met terras en het taphuis zijn zo ingedeeld dat het voor elke groep geschikt kan zijn. Van reünie, vergadering, diner of borrel tot groot (trouw)feest. Alle kamers zijn met elkaar te verbinden tot 1 grote gezellige locatie. 

 

Het Taphuis                                                                  Vooral geschikt voor de borrel, groepen en kleine feestjes van ongeveer 25-60 personen. Een borrel, feestje of zelfs een tussenstop tijdens een tocht. De inrichting van het taphuis is modern met een knus gevoel door de mooie zithoek met lederen bank, de centrale U-bar en de openhaard. 

 

De Vreugdekamer

Vooral geschikt voor de grotere groepen. Broodtafel, diner, buffet of feest met hapjes? Hier kun je voorzien worden van alle wensen. Iedereen zittend, of staand aan hangtafels. Een dj, band of zanger. Deze ruimte heeft een warme industriële en kunstzinnige sfeer, met als eye catcher de mooie bar. Geschikt voor ongeveer 60 tot 125 Personen. Met meer mensen? dan komt er de tuinkamer bij.

 

De Tuinkamer

Deze ruimte is uitermate geschikt voor een leuk diner met een groep, familiefeestje, een reünie of voor de tussenstop tijdens een tocht. De tuinkamer is botanisch gecombineerd met vintage, gelegen aan het tuinterras, dus is het mooi weer? Dan verhuizen we gewoon lekker naar buiten. Geschikt voor 10 tot ongeveer 45 personen.