De feestkamer bestaat uit 3 verschillende kamers, het Taphuis (het eetcafé), de Vreugdekamer en de Tuinkamer met privé tuinterras. Deze kamers kunnen onderling met elkaar verbonden worden.

In de feestkamers is het mogelijk om tot ongeveer 220 mensen te herbergen, afhankelijk van het soort feest. 

Het tuinterras, de 2 kamers en zelfs het eetcafé zijn zo ingedeeld dat het voor elke groep geschikt kan zijn. Van familiereünie, vergadering, workshop, broodtafel of borrel tot groot trouwfeest. Alle kamers zijn met elkaar te verbinden tot 1 grote gezellige ruimte. Zo is het mogelijk om de kamer aan te passen aan de gelegenheid en de aantal personen.

Buiten de vaste openingstijden zijn wij uiteraard op afspraak voor uw aangelegenheid geopend!

 

 

 

 

 


 

Het Taphuis

Vooral geschikt voor de borrel groepen/ feestjes.

Een borrel, feestje of walking dinner? Hier wordt je rijkelijk voorzien van natte en droge versnaperingen voor de inwendige mens.

Het taphuis is het openbare eetcafé van de zaak, hierdoor is het niet mogelijk om dit deel af te huren voor alleen genodigden maar is het wel de knusse locatie voor een gezellige borrel!

Geschikt voor ongeveer 25-60 personen, vooral voor kleinere feestjes zoals verjaardagen of borrels.


De Vreugdekamer

Vooral geschikt voor de grotere groepen.

Broodtafel, diner, buffet of feest? Hier kun je voorzien worden van alle wensen. Iedereen zittend of staand aan hangtafels, een dj, band of zanger, een buffet of een diversietijd aan hapjes.

Geschikt voor ongeveer 60 tot 175 Personen, vooral voor de grotere feesten, koffietafels, vergaderingen..
 

De Tuinkamer

Geschikt voor de kleinere groepen.

Zakelijk, familieaangelegenheid of dagvulling? Deze ruimte is ideaal voor kleine groepen met een activiteit.

De Tuinkamer is gelegen aan het sfeervolle tuinterras. In het midden is deze kamer voorzien van een lange tafel waardoor de zaal uitermate geschikt is voor een hightea, vergadering of privé diner, bbq of workshops. Is het mooi weer? dan verhuizen we gewoon lekker naar buiten.

 Geschikt voor ongeveer 15-45 personen.