Stel zelf jouw of jullie dag samen!

Bij Verhoeven maakt een offerte op maat.

Wij willen de klant de mogelijkheid bieden om een mooi feest of dag te hebben tegen elk budget. Door het ruime assortiment, maar ook door de mogelijkheid van eigen inbreng kan Verhoeven de dag samenstellen zoals u die voor ogen hebt. 

We hebben er voor gekozen om geen standaard arrangementen aan te bieden, maar maken in samenspraak met u de gewenste invulling van de middag/ avond of dag.

Denk hierbij aan sharingdiners, hapjes, walking dinner, buffetten, lunches, high tea, bbq's.

Grote feesten, borrels, bedrijfsuitjes, familieaangelegenheden, vergaderingen en recepties. Met entertainment zoals DJ's, bands, zangers, koren, tafelgoochelaars etc...

 

Neem gerust contact met ons op om uw wensen mee door te nemen en wij zorgen voor een offerte op maat, gemaakt naar uw wensen en ideeën!

 

 hapjes luxe snacks feest borrel lunch feestlocatie partycentrum hilvarenbeek haghorst

 

Een dagje uit organiseren?

Met alle plezier gaan we een leuke dag samen stellen. Wij werken samen met andere bedrijven, hierdoor is er een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Heb je zelf suggesties en ideeën, uiteraard zijn deze ook welkom.

 

Heb je zelf al een dagbesteding gemaakt, maar zoek je nog een ruimte, ook eigen inbreng is meer dan welkom!

Wandeling 

Ga wandelen in de mooie omgeving door middel van het klootschietspel.  Neem eventueel een rijk gevulde bolderkar mee. Met bijvoorbeeld lekkere zoete en hartige hapjes, broodjes of een lunchpakketje met drankjes zoals wijn, diverse verfrissende dranken en biertjes naar keuze.

 

Terug naar het ouderwetse Holland

Verhoeven beschikt nog steeds over de oud Hollandse spelen, welke al jarenlang behoren bij de horeca Verhoeven. Ze zijn natuurlijk wel gerestaureerd, het is leuk om de kinderen eens kennis te laten maken met de spellen van vroeger, zoals opa en oma maar ook vader en moeder deze in hun jeugdjaren hebben gespeeld.

 

Bonbons maken

De chocolatier Cees van Beckhoven gaat u op een gezellige manier leren om bonbons te maken. In een workshop van twee uur krijg je een korte uitleg over chocola en daarna ga je met je groep aan de slag: vormpjes en vullingen maken, inspuiten, afdichten, decoreren… en klaar is K(C)ees! De zelfgemaakte pralines mag je feestelijk inpakken om ze thuis trots te tonen en te laten proeven. Bonbons leren maken met Cees van Beckhoven, een workshop om je vingers bij af te likken! 

 

Quiz-Tivity

De Quizmaster vertoont op een beamer interactieve vragen over onderwerpen als muziek, film, sport, humer, reclame, tv, algemene kennis etc. Behalve het beantwoorden van vragen via een drukknoppensysteem, voeren de deelnemers ook allerlei interactieve opdrachten uit. Onder het genot van een hapje en een drankje zorgt dit gegarandeerd voor veel hilariteit, spanning, humor en een ontspannen manier van teambuilding.

QUIZ-tivity biedt entertainment dat geschikt is voor elk kennisniveau en voor alle leeftijden! www.quiz-tivity.nl

 

 hapjes luxe snacks feest borrel lunch feestlocatie partycentrum hilvarenbeek haghorst